Opleidingen op maat

 

Door zijn vele jaren ervaring, in zowat alle domeinen van de economie, is Alpha-Consult de uitgelezen partner voor opleidingen die inspelen op de specifieke eisen en verwachtingen van de meeste bedrijven.

Graag bespreken we, vrijblijvend, de problematiek waarmee u als bedrijf geconfronteerd wordt. Samen met u onderzoeken wij of Alpha-Consult al dan niet een toegevoegde waarde kan bieden. Enkel wanneer u het gevoel heeft dat we op dezelfde golflengte zitten, wordt overgegaan naar de volgende stap.

Op basis van de eerste bespreking wordt een traject uitgewerkt voor de verschillende betrokken diensten en medewerkers. Indien wenselijk, wordt er meegegaan op het terrein maar in ieder geval worden op maat gemaakte oefensituaties uitgewerkt. Eveneens wordt een aangepast programma opgesteld in functie van de specifieke vaardigheden en/of attitudes die moeten ontwikkeld worden.

We stellen een traject voor met het aantal sessies die nodig zijn om de vooropgestelde doelen te bereiken. Na elke sessie kan het traject stopgezet worden mocht Alpha-Consult niet beantwoorden aan uw verwachtingen. Op deze manier willen wij de hoogste klantentevredenheid bereiken.

Ook op het vlak van uw investering spelen wij het spel eerlijk. Onze tarieven zijn all-in, zo zal u achteraf niet verrast worden door bijkomende kosten voor bv. verplaatsingen, handboeken, gebruik van materiaal, e.d. Uiteraard staat de opdrachtgever in voor het opleidingslokaal en eventuele catering.